Thursday, 16 June 2016

hai

assalamualaikum and salam ramadhan to everyone.
let keep this entry short. sorry i kennot update this blog tiap hari bcs sch always make me busyyy. huhuhu i really want to join a lot of giveaway but tak sempat duhh. tag me or leave yr giveaway on my cbox and soon or later i will join you. thank you for those who blogwalking into this simple blog and i will visit yr blog too. bye. xoxo

Thursday, 2 June 2016

Bloglist Jun-Ogos 2016 Blog Cinta Itu Indah


hi. lets join this too. 

Pencarian bloglist jun 2016 by beeha azman


hi ppl. lets join this bloglist.
hahaha first time join nih tau. okaybye.


Nowadays.

hello ppl. long time not see . okay first ayu dah delete all entry yg past,bak kata org past is past kan? so, today i just want to make this as short entry. ayu just nk ckp, after this evrythng mmg ayu akan hupdate kat blogku yg tersayang nih. huhuhu ayu dah uninstall all of app in my phone kecuali wasap. tu pon sbb ada wasap kelas kan? so, hi ppl. after this ayu akan join giveaway then ada lah share tips paper ke, pahtu ayu akan rerajin blog walking ke blog kekorang hokayyy? do support me yg baru bergiat kembali didalam dunia blog. blog lama tak hingat passwordddd. nk menangiss rasa weyh. kena cari followers baru, kena makeup blog. bcs im spm candidates so mmg kena had masa for blog.


study? yeay, finally my marks semua naik kecuali englishh. turun 1 mark. mujur gred tak berubah. so, lets work harder ayu. i ask my dad to buy me a new phone, but he be like "takyah lah, ambik lesen lah" erghhhh -,- i want a new phone abahhh. so, kalau result saya yang nih dia taknak beli, i need to work harder than this. i really dont expect i got 3A in this mid term exam. sbb mmg aku memain. aku tak rasa pon aku study. but, i just can say "alhamdulillah". but yg penting semua lulus. hahahaha, rasa nak menari nari je sbb semua lulus bermaksud my addmath and kimia lulus. tu satu, mmg syukur sangat. i will got straight A okay. itu azam saya. idc what happen after this, i want straight A. wait and see.


i think tu je kot nk hupdate setakat nih. goodbye ppl. Assalamualaikum.